Teatteri Quo Vadis

Theatre Quo Vadis

La galleria dei sogni lenti – Hitaiden unien käytävä

kesäkuu 20, 2017
maijarissanen

La Galleria dei sogni lenti – Hitaiden unien käytävä

Kaksikielinen musiikki- ja runoperformanssi tanssivassa kuvataidenäyttelyssä munkkien ja

riikinkukkojen kera

La galleria dei sogni lenti – Hitaiden unien käytävä on italian- ja suomenkielinen musiikkipitoinen performanssiesitys. Gabriele Gorian hiljaisuudesta ja meditaatiosta syntyneet runot heijastuvat tanssija-kuvataitelija Laura Pentzinin koreografiassa ja maalauksissa kuten myös Aleksi Parviaisen ja Maija Rissasen musiikissa.

Esitys tapahtuu unenomaisessa taidegalleriassa, jossa yleisöllä on vapaus tulla ja mennä, liikkua tai istua mielensä mukaan. Työryhmään kuuluvat näyttelijä Maija Rissanen, muusikko Aleksi Parviainen, näyttelijä, ohjaaja ja teatteripedagogi Gabriele Goria, tanssija ja kuvataitelija Laura Pentzin sekä muusikko Marko Puro ja muusikko Jiri Parviainen.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggers like this: