Teatteri Quo Vadis

Theatre Quo Vadis

Lehdistötiedote 16. marraskuuta 2015

Vapaa julkaistavaksi heti

Monikulttuurinen minifestivaali Kulttuurikeskus Caisassa

Teatteri  Teatteri Quo Vadiksen Pelastetaan äiti on vahvasti visuaalinen seikkailusatu, kertomus pienestä tytöstä, joka pelastaa äitinsä Sinisen kynsistä. Näytelmä käsittelee vanhempien läsnäolon katoamista ilman sanan “masennus” mainintaa.

Teatteri Quo Vadis on esittänyt menestyksekkäästi näytelmää sekä Suomessa että ulkomailla seitsemällä eri kielellä. Tänä vuonna se palkittiin Novgorodin kansainvälisillä lasten- ja nuortenteatterifestivaaleilla ja se vieraili myös Iranissa ja Chilessä.

Pelastetaan on nähtävissä Kulttuurikeskus Caisassa 18-19. marraskuuta englanniksi (Saving Mama), ranskaksi (Je sauverau maman) ja espanjaksi (Salvare a Mama).

Näytelmän useat roolit näyttelee englanniksi Annina Rokka ja espanjaksi ja ranskaksi Minerva Kautto. Esityksen ovat käsikirjoittaneet Markku Hoikkala ja Otso Kautto joka vastaa myös ohjauksesta. Pukulavastuksen ovat toteuttaneet Nina Mansikka ja Erika Turtiainen.

Teatteri Quo Vadis on 30-vuotista taivaltaan tänä vuonna juhliva, useilla tahoilla palkittu ammattiteatteri, joka on toiminut perustamisestaan saakka kiertävänä teatterina.

www.quovadis.fi

http://www.caisa.fi/fi/etusivu

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggers like this: