Teatteri Quo Vadis

Theatre Quo Vadis

19-11-15-67.jpg

Pelastetaan äiti – Saving Mama: Annina Rokka

Vuonna 2018 teatterin ohjelmistoon kuuluvat:

Temptation – ghosts, refugees from reality. Draamaa, liikettä, musiikkia ja runoutta yhdistelevä teos Witkacyn henkeen yhdessä tanssiteatteri Sivuun Ensemblen kanssa. Englanninkielinen.

Punainen viiva yhdessä klovneriaryhmä RedNoseCompanyn kanssa. Klovnit  kuljettavat katsojat kainuulaiseen korpimaisemaan aseinaan sähkökitara ja haitari.

Pelastetaan äiti, monesti palkittu lastennäytelmä joka on mahdollista esittää kahdeksalla eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, viroksi ja venäjäksi.

Quo Vadis Poetry Band on puhutun sanan, lauletun sanan, voihkeen ja liturgian rajapinnassa liikkuva, toisinaan tanssittavaa, toisinaan kuunneltavaa samaanipoppia.

Ritual-luento tutkii rituaalin käsitettä rituaalin tajun ja mahdin kaipuun näkökulmasta. Se yhdistää näyttämöllisiä elementtejä: luentoa, draamaa ja musiikkia teoriaan.

Runkonopeus on pienoisnäytelmä onnen tavoittelusta, ja sen hinnasta.

La galleria dei sogni lenti – Hitaiden unien käytävä on italian- ja suomenkielinen musiikkipitoinen performanssiesitys.

Healing Words on konsepti, joka yhdistää tutkimusta, esityksellisyyttä, performanssia, rituaalia ja parantamista.

Runomaatti / Le Poèmaton on lainannut ulkonäkönsä valokuva-automaatilta, mutta kuvien sijaan se tuottaa asiakkaalle kuiskatun runokokemuksen.

Kaikki esitykset on tilattavissa vierailulle. Kysy lisää!


Tulossa: 

Sisarelleni kuvaa kahta sisarusta, jotka ottavat ensiaskelia aikuisuuteen. Kaikki ei vaan mene ihan niin kuin pitäisi. 

Ikonit / Icônes – Leipää, ruusuja ja ikoneita Teatteria, tanssia, kuvataidetta ja musiikkia yhdistävä projekti tutkii ikoneita – uskonnollisia, poliittisia, taiteellisia, henkilökohtaisia

19-11-15-24.jpg
Pelastetaan äiti – Je Sauverai Maman: Minerva Kautto

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggers like this: