DSC_1590-01_preview[1]

TEATTERI QUO VADIS

The Nomads of Finnish theatre

… kun teot ovat runoutta ja sanat tekoja…

Quo Vadis on ammattiteatteri, joka on vuodesta 1985 lähtien luonut omaa estetiikkaa ja näyttämökieltä. Ryhmästä on 35 vuoden aikana kehittynyt monissa yhteyksissä palkittu, ympäri maailmaa esiintyvä teatteri. Quo Vadis on vieraillut lukuisia kertoja mm. Ranskassa, Espanjassa, Saksassa, Venäjällä, Ruotsissa ja Puolassa, ja sillä on useita eurooppalaisia teattereita yhteistyökumppaneina.

Teatterin toiminta keskittyy tekemisen tapoihin, joissa luodaan ajallisesti pitkiä kaaria, ja joissa esittäminen ja jatkokehittely vuorottelevat. Joustavat tuotantotavat tekevät mahdolliseksi tutkivan teatterin, jossa esitys ei ole pelkästään lopputulos vaan itsessään tapa tutkia ja kasvattaa ymmärrystä esityksellisin keinoin.

Quo Vadis -teatterilla ei ole vakituista esitystilaa vaan se on toiminut alusta alkaen kiertävänä teatterina. Esityksiä on nähty useiden teattereiden näyttämöillä, festivaaleilla, ulkotiloissa, teatterijurtassa, veneessä, yksityisasunnoissa… Quo Vadis on toteuttanut elinkaarensa aikana n. 60 produktiota Suomessa ja ulkomailla. Mukaan mahtuu draamaa, tanssia, luentoesityksiä, lastenesityksiä, musiikkia, runoutta, tarinateatteria, videoita, kirjallisia julkaisuja jne.

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: