Info

Kun teot ovat runoutta ja sanat tekoja

Kolme hahmoa kädet koholla oranssia huopaköyttä päänsä ympärillä.

Quo Vadis?

Teatteri Quo Vadiksen toiminta keskittyy tekemisen tapoihin, joissa luodaan ajallisesti pitkiä kaaria, ja joissa esittäminen ja jatkokehittely vuorottelevat. Joustavat tuotantotavat tekevät mahdolliseksi tutkivan teatterin, jossa esitys ei ole pelkästään lopputulos vaan itsessään tapa tutkia ja kasvattaa ymmärrystä esityksellisin keinoin.

Quo Vadis tunnetaan monitaiteellisista teoksista, monikielisestä lastenteatterista ja kansainvälisistä tuotannoista.

Quo Vadis -teatterilla ei ole vakituista esitystilaa, vaan se on toiminut alusta alkaen kiertävänä teatterina. Esityksiä on nähty useiden teattereiden näyttämöillä, festivaaleilla, ulkotiloissa, teatterijurtassa, veneessä, yksityisasunnoissa… Quo Vadis on toteuttanut elinkaarensa aikana n. 60 produktiota Suomessa ja ulkomailla. Mukaan mahtuu draamaa, tanssia, luentoesityksiä, lastenesityksiä, musiikkia, runoutta, tarinateatteria, videoita, kirjallisia julkaisuja jne.

Kumppanit

Esitystaiteen Keskus, Teatterikeskus, UNO – Uuden näytelmän ohjelma, Kanneltalo, Tampereen Työväen Teatteri, Teatteri Sydänkäpy, Rakastajat-teatteri, Espoon Kaupunginteatteri, KokoTeatteri, Compagnie Chiloé, Compagnie Sale Gamine, Réplika Teatro

Kiitos tuesta

Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, SKR, OKM