Ai ai ai

Mitä on tämä syyllisyydentunto?!

Kantaesitys KokoTeatterissa 6.10.2020.

Esitykset

Ti 06.10.2020 klo 19:00 KokoTeatteri, Helsinki Osta lippu >>
La 10.10.2020 klo 19:00 KokoTeatteri, Helsinki Osta lippu >>
Su 11.10.2020 klo 19:00 KokoTeatteri, Helsinki Osta lippu >>

Ai ai ai tutkii syyllisyydentuntoa ja siitä riisuutumista. Esitys on kutsu seremoniaan, jonka aikana uskallamme ehkä hiukan päästää irti identiteettiimme kietoutuneesta syyllisyydestä.

Madridin Real Escuela Superior de Arte Dramáticon fyysisen teatterin linja saattoi yhteen neljä näyttelijää – Minerva Kautto, Lisa Lehoux, Laura Marin ja Emilie Crubezy. Tiivis yhteydenpito jatkui vielä opintojen loputtua. Vuonna 2018 he kerääntyivät yhteen, tarkoituksena tutkia kuolemansyntejä ja sitä, mitä koko konsepti nykyajassamme tarkoittaa – syntyi Las Pecadoras-ryhmä. Minkälaista uskonnollista perimää kannamme huomaamattamme mukanamme, ja mitä on tämä syyllisyydentunto?

Esiintyjien kolme äidinkieltä: suomi, ranska ja espanja ovat läsnä. Niitä puhutaan jatkuvasti, niillä kommunikoimaan, lauletaan ja tunnustetaan. Mitään kielistä ei kuitenkaan tarvitse osata ymmärtääkseen esitystä. Kielten lisäksi lavalla on läsnä myös esineitä, ja naamioita, sekä oikeita että kuvitteellisia.

Esitystä on harjoiteltu Suomessa, Ranskassa ja Espanjassa, kunkin maan ympäristön ja kulttuurin on annettu vaikuttaa työhön omalla tavallaan.

TYÖRYHMÄ Minerva Kautto, Lisa Lehoux, Laura Marin ja Emilie Crubezy
TUOTTAJA Krista Mäkinen

KESTO noin 70 minuuttia

Ai ai ai on suomalaisen Teatteri Quo Vadiksen ja ranskalaisen Compagnie Sale Gaminen kansainvälinen yhteistuotanto.

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: