TariNoita: Tervehdys

Esitys on tilattavissa, ota yhteyttä!

Näyttelijä Annina Rokka ja muusikot Juuso Kiviniemi ja Harri Sarkkinen esittävät hauskoja ja romanttisia tarinoita ihmisiltä ihmisille. Annina Rokan muistelutyöpajoissa kerätyt tarinat on annettu jaettavaksi muille. Materiaalista on muovautunut monologeja ja musiikkia, jota Tervehdys-esityksessä kuullaan. Laulut nuoruudesta, Oulun kaupunginosista, toiveista ja rakkaudesta vievät terveisiä eri kaupunginosien hoivalaitoksien asukkailta toisille.

Esitys on lämmin ja hyväntuulinen noin 45 minuutin yhteisöllinen tapaaminen. Yhteinen jutustelu ennen ja jälkeen esityksen kuuluu asiaan, eikä haittaa, jos kesken esityksenkin haluaa osallistua, kysyä tai kertoa jotain. Sään salliessa Tervehdys voi tapahtua ulkona piha- tai parveke-esityksenä. Esitys sopii erityisen hyvin hoivalaitoksiin vanhuksille sekä erityispalveluiden yksiköille. Se voi vierailla muistiyksiköissä tai kerhoissa tai yksityishenkilöiden järjestämissä tilaisuuksissa.

Tekijät ovat ammattilaisia ja kokeneita esiintyjiä. He osaavat ottaa yksilöt huomioon tapaamisissa ja kokevat yhteisöllisen toiminnan tärkeäksi.

Työryhmä

Annina Rokka, Juuso Kiviniemi ja Harri Sarkkinen.

TariNoita

TariNoita-projekti on Quo Vadiksen osana toimiva yhteisöteatteri Oulun seudulla. Annina Rokka kerää ja muokkaa lasten ja ikäihmisten omia tarinoita ja ideoita esityksiksi käyttäen sadutusmenetelmää ja improvisaatioita. Työssä hyödynnetään esittävän taiteen, musiikin, teatterin ja tanssin ammattilaisia ihmisten kohtaamisessa sekä heidän elämäntarinansa tulkinnassa.

Sadutus on suomalainen menetelmä, jossa henkilöä pyydetään kertomaan tarina. Se kirjataan sana sanalta. Siinä haastattelija asettuu kuuntelemaan kertojaa, antaa aikaansa ja osoittaa kiinnostusta ja arvostusta tarinankertojan ajatuksille. Kertojaa ei johdatella eikä keskeytetä.

TariNoita-ohjelmistosta voi tilata oman esityksen tai useita erilaisia kokonaisuuksia.

Tilaukset ja lisätiedot: Annina Rokka annina.rokka ( at ) gmail.com, puh. 040 7644706.